O nama

Unapređenje procesa poslovanja klijenata

Kompanija Bitinfo osnovana je 2003. godine. Na samom početku poslovanja pružali smo usluge u domenu Internet service provajdera. Paralelno sa razvojem ove usluge razvijali smo i softverski inženjering, koji danas predstavlja jednu od dominantnih usluga koju pruža kompanija.

Naš tim čini grupa mladih ljudi, visoko posvećenih poslovnim ciljevima. Naš cilj je da omogućimo da savremena tehnologija olakša i unapredi  proces poslovanja kompanija i pojedinaca trudeći se da njenom implementacijom doprinesemo efikasnosti procesa rada.

Nastojimo da i u budućnosti nastavimo sa pružanjem visokoprofesionalnih usluga koje doprinose modernizaciji poslovanja. U samom procesu pružanja naših  usluga, zaokružujemo celokupan sistem od kreiranja tehničkih rešenja, njegove implementacije, pa do pružanja usluge tehničke podrške i održavanja.

Naš cilj je da uvek pružimo svoj maksimum, konstantno težeći da povećamo zadovoljstvo naših klijenata kroz stepen pruženih usluga.

Savremeno tržište telekomunikacija odlikuje se izuzetnom dinamičnošću, da bismo pratili korak sa njim, konstantno težimo ka tome da obezbedimo kvalitetna i inovativna telekomunikaciona rešenja.

Naši partneri

Dugogodišnje uspešno poslovanje i saradnja sa velikim brojem uspešnih kompanija.

Zainteresovani ste za neku od naših usluga?