Naše usluge

Izrada i implementacija softverskih platformi

U oblasti softverskih platformi nudimo sveobuhvatna rešenja za efikasnije, optimalnije I produktivnije poslovanje. Primena ovih rešenja dovodi do efikasnijih korišćenaj resursa kompanije. Naše softverske platforme karakteriše pouzdanost, fleksibilnost I jednostavnost korišćenja. Takođe, postoji mogućnost da se softverska rešenja prilagode konkretnim zahtevima klijenata.Odlikuju se brzom I jednostavnom implementacijom, kao I dostupnošću naše tehničke službe.

Video nadzor

​Usluge video nadzora omogućavaju da najefikasniji način obezbedite svoj stambeni I poslovni objekat, koristeći najsavremenije sisteme video nadzora. Nudimo kompletno idejno rešenje video nadzora za Vaš poslovno stambeni objekat koji možete pratiti sa bilo koje lokacije. Modernim sistemima video nadzora mogu se pratiti svi dogadjaji u I oko Vašeg stambeno-poslovnog objekta.Takođe, nudimo I uslugu tehničke zaštite Vaših objekata, primenom alarmnih sistema. Celokupan sistem se sastoji od kamera, opreme za skladištenje I prikazivanje video materijala, sve komponente su međusobno uvezane.

Terenska tehnička podrška

Projektovanje, implementacija I održavanja mrežne infrastrukture.Njena stabilnost je od velikog značaja za efikasno poslovanje preduzeća.Savetovanje oko nabavke IT opreme,prepoznavanje potreba firme I izrada rešenja za implementaciju mrežne strukture. Naše ekipe karakteriše brzi odziv za hitne slučajeve, brzo I efikasno rešavanje problema. Takođe, nudimo uslugu projektovanja računarske mreže I celikupnog mrežnog sistema, dijagnostifikovanje kvara I slabih ili ranjivih mesta na mreži. Savetovanje u vezi poboljšanja postojeceg mrežnog sistema.

Izgradnja pasivnih optičkih mreža

Optički kablovi su glavni nosilac telekomunikacija, imaju veliku primenu u domaćinstvima I poslovnim objektima, uvodjenjem pasivnih optičkih mreža na bazi FTTH tehnologije. Pasivne optičke mreže ne sadrže aktivnu opremu, sastoje se iz optičkih vlakana.Na taj način, smanjuje se trošak priključenja krajnjeg korisnika, takođe omogućava da se odgovori na sve veće zahteve za multimedijalnu sadržaj I Internet u smislu stalnog povećanja brzine I stabilnosti protoka. Neke od osnovnih prednosti su:

– prenos na velike udaljenosti
– smanjena cena održavanja
– bolji kvalitet
– otpornost na OMI/RFI

Izgradnja lokalnih računarskih mreža

Kvalitet poslovanja firme sa zavisi od ispravnog funkcionisanja računarske mreže. Vršimo uslugu projektovanja i izgradnje svih vrsta računarskih mreža u skladu sa vašim potrebama. Izgradnja računarske mreže podrazumeva kabliranje, izvlačenje radnih mesta i postavljanje utičnica, postavku i konfiguraciju mrežnih uređaja (router, swich, skener, štampač…), deljenje internet konekcije između umreženih računara, instalaciju i konfiguraciju servera, postavljanje sigurnosnih sistema, podešavanje nivoa pristupa korisnika.

Izgradnja wifi mreža i održavanje svih mreža

Projektovanje mreže po sistemu “ključ u ruke”.
Preporuke o poboljšanju i optimizaciji postojećih mreža.
Procena i optimizacija trenutnih sigurnosnih mera.
Optimalno postavljanje bežičnih pristupnih uređaja Radio  planiranje. Analiza spektra.
Bežično povezivanje udaljenih lokacija.Point-to-Point WiFi linkovi.