Politika privatnosti

Poslednji put ažurirano: 12. oktobra 2020.

Bitinfo IPC d.o.o . upravlja http: //www.bitinfo.rs („Sajt“). Ova stranica vam pruža obaveštenje o našim pravilima u vezi sa prikupljanjem, korišćenjem i otkrivanjem ličnih podataka koje dobijamo od korisnika web sajta.

Vaše lične podatke koristimo samo za pružanje i unapređenje web sajta. Korišćenjem sajta, pristajete na prikupljanje i upotrebu informacija u skladu sa ovom politikom.

Prikupljanje i upotreba informacija

Tokom korišćenja naše veb stranice, možemo tražiti da nam date određene lične informacije koje se mogu koristiti za kontakt ili identifikaciju. Podaci koji se mogu lično identifikovati mogu uključivati, ali nisu ograničeni na vaše ime („Lične informacije“).

Evidencija podataka

Kao i mnogi operateri sajta, mi prikupljamo informacije koje vaš pretraživač šalje kad god posetite našu veb stranicu („Evidencija podataka“).

Ovi podaci mogu sadržati informacije kao što su Internet protokol računara („IP“) adresa računara, vrsta pretraživača, verzija pretraživača, stranice našeg web sajta koje posećujete, vreme i datum posete, vreme provedeno na tim stranicama i ostalu statistiku.

Pored toga, možemo koristiti usluge trećih strana kao što je Google Analitics koje prikupljaju, prate i analiziraju ove podatke u cilju poboljšanja performansi i usluga naše veb stranice.

Komunikacija

Možemo koristiti vaše lične podatke da vas kontaktiramo preko newsletter-a, marketinškim aktivnostima ili promotivnim materijalima, kao i da odgovorimo na vaše zahteve za naše usluge putem kontakt obrasca na našoj veb stranici.

Kolačići

Kolačići su datoteke sa malom količinom podataka, koje mogu sadržati jedinstveni anonimni identifikator. Kolačići se šalju vašem pretraživaču sa web sajta i čuvaju se na hard disku vašeg računara.

Kao i mnogi drugi web sajtovi, koristimo „kolačiće“ za prikupljanje informacija. Možete da podesite pretraživač da odbije sve kolačiće ili da naznačite kada se kolačić šalje. Međutim, ako ne prihvatate kolačiće, možda nećete moći da koristite neke delove naše veb stranice.

Sigurnost

Sigurnost vaših ličnih podataka za nas je važna, ali imajte na umu da nijedan način prenošenja putem Interneta ili način elektronskog skladištenja nisu 100% sigurni. Iako se trudimo da koristimo komercijalno prihvatljiva sredstva za zaštitu vaših ličnih podataka, ne možemo garantovati njegovu apsolutnu sigurnost.

Izmene u ovoj politici privatnosti

Ova Politika privatnosti stupa na snagu 12. oktobra 2020. i ostaće na snazi osim u pogledu bilo kakvih promena njenih odredbi u budućnosti, koje će stupiti na snagu odmah nakon objavljivanja na ovoj stranici.

Zadržavamo pravo da ažuriramo ili promenimo našu Politiku privatnosti u bilo kom trenutku i trebalo bi da je povremeno proveravate. Vaša kontinuirana upotreba usluge nakon što na ovoj stranici objavimo bilo kakve izmene Politike privatnosti predstavljaće vašu potvrdu o izmenama i vašu saglasnost da se pridržavate i da ste upućeni sa modifikovanom Politikom privatnosti.

Ako unesemo bilo kakve značajne izmene u ovu Politiku privatnosti, mi ćemo vas obavestiti bilo putem adrese e-pošte koju ste nam dostavili ili tako što ćemo istaknuti obaveštenje na našoj veb stranici.

Kontaktirajte nas

Ako imate bilo kakvih pitanja o ovoj politici privatnosti, kontaktirajte nas na office@bitinfo.rs

Zainteresovani ste za neku od naših usluga?